Over ons

Wij zijn een team jonge en enthousiaste ontwerpers. Hetgeen wij maken is exclusief en de stijl heeft daarom binnen de kunst nog geen vaste benaming. Zelf heb ik de naam Junk-Art (afval-kunst) wel eens gehoord. Het geeft in ieder geval wel aardig weer hetgeen het is. Wij ontwerpen en maken namelijk van diverse gebruikte voorwerpen weer mooie en bruikbare kunstvoorwerpen. Zodoende werken wij ook nog mee aan een schoon milieu.
Het zoeken en vinden naar mooie voorwerpen is een behoorlijke opgave en hiervoor gaan we dan ook naar diverse landen. Hierbij zoeken we op sloperijen, vliegtuigkerkhoven, scheepswerven maar ook bij particulieren. De voorwerpen passen we aan tot we het resultaat hebben zoals we voor ogen hadden. We restaureren echter zo min mogelijk zodat het oorspronkelijke ontwerp nog goed te herkennen is en dat het zoveel mogelijk in de oude glorie weer een nieuwe functie krijgt. Voor ons zijn belangrijke sleutelwoorden: mooi, functioneel, origineel en herkenbaar.

Zakelijke relaties

Omdat wij originele maar ook speciale kunstvoorwerpen maken worden wij ook regelmatig benaderd door binnenhuisarchitecten en bedrijven. Deze klanten willen vaak op maat en volgens ontwerp gemaakte kunst. Architecten hebben vaak hun specifieke wensen iets dat past in het interieur. Bedrijven daarentegen willen meestal iets dat aansluit bij hun bedrijf.

Dit is motorkap van een Fiat 600 die wij hebben omgebouwd tot een wandlamp. Deze hebben we ontworpen voor een garagebedrijf.